Kundeudtalelser

 

“Vi har med stor tilfredshed brugt Sponsor-salg som telemarketing bureau. Vi satte et ambitiøst mål fra start og efter nu 7 mdr. er dette blevet indfriet og mere til. Sponsor-salg har været en seriøs og troværdig samarbejdspartner, som vi glæder os til at arbejde videre med i fremtiden. Sponsor-salg har gennem tæt samarbejde holdt sig 100% dedikeret til planen og det skaber troværdighed.

Vi har fået en fantastisk kundeportefølje som vi både kan fastholde og bygge videre på. Jeg kan kun anbefale Sponsor-salg hvis man skal have åbnet nogle døre og vil have udbygget sin kundeportefølje.”  

Ulrik Lindkvist Salgschef, FC Midtjylland

 

“Vi har i 4 ½ år benyttet os af 3M Telemarketing Service. Vi synes generelt at pålideligheden er i top. I denne branche kan det være svært at finde nogen der ikke blot finder de hurtige løsninger som alligevel ikke holder i det lange løb. Det har været et godt match for os og jeg synes vi har en firmaprofil der passer sammen. Kvaliteten bliver taget seriøst og det gør kvantiteten ligeså.

Jeg kan med god samvittighed anbefale 3M Telemarketing.”

Werner Schnetler, Sjællandsk Rengøring

 

“I efteråret 2014 kom Sponsor-salg i kontakt med 3M Telemarketing omkring et sponsorkoncept, som vi sammen udviklede til det, det er idag. I 2017, omkring 2 år efter samarbejdet mellem 3M Telemarketing og Sponsor-salg blev sat i gang er sponsorkonceptet så attraktivt så Sponsor-salg i dag samarbejder med en stor del af de danske fodbold- og håndboldklubber på højeste niveau, ligesom 3M Telemarketing har solgt flere tusinde sponsorpakker på tværs af landet. Der har igennem hele samarbejdsperioden været en stor interesse og nysgerrighed fra 3M Telemarketings side for konstant at gøre konceptet endnu bedre, og i en tæt dialog med partnerne i 3M Telemarketing er der ingen tvivl om at Sponsor-salg er blevet blandt de foretrukne samarbejdspartnere i de danske håndbold- og fodboldligaer.”

Michael Lynge, Sponsor-Salg

 

“Vi har benyttet os af møder fra 3M Telemarketing siden 2012 og det har vi bestemt ikke fortrudt, vi snakker jævnligt med både chefen og agenterne, så de hele tiden er klar over vores ønsker til møderne. Vi har klart forbedret vores ROI siden vi skiftede til 3M.”

Klaus Diers, Microcom ApS

Kontakt

(+45) 69 69 39 10


Your message has been sent successfully!