Markedsanalyse

markedsanalyse1
markedsanalyse2
Skal jeres virksomhed bruge vigtige infomationer i jeres marked om f.eks. budgetter, kontaktpersoner, produkter og målgrupper eller skal I forstå jeres marked ved analyser af kundetilfredshed, så er 3M Telemarketing den rette samarbejdspartner for jeres virksomhed!

Vi tager mange metoder i brug for at opfylde opgavens forpligtelser, men når altid ud til et stort antal forretningsrelevante emner, både blandt danske og internationale virksomheder på relativ kort tid, og vi kan derfor sammensætte præcis de informationer som netop din virksomhed har brug for. Vi har både erfaringen og den udviklede kompetence, så vi ved hvordan man får et stort antal besvarelser og den rette information.

Ønsker jeres virksomhed at forstå jeres kunders behov? Måske ud fra de eksisterende informationer I har om dem?

Alle virksomheder oplever at miste kunder. Dette handler i mange tilfælde om manglende opmærksomhed fra virksomhedens side for at forstå deres kunders behov. Dette kan være en glidebane til at miste loyalitet, hvilket kan føre til negativ omsætning for alle typer virksomheder.

Lad 3M Telemarketing hjælpe jeres virksomhed med at have tilfredse kunder hele tiden. Vi vil med glæde og med professionel tilgang påtage os opgaven om at hjælpe vores partnere med at skabe loyalitet hos deres eksisterende kunder. Vi udfører field researchen og kan også hjælpe jer med analyserne, for at få optimalt fokus på tilfredsheden for jeres kunder på alle områder.

Kontakt 3M Telemarketing, hvis du ønsker en professionel løsning til din næste markedsanalyse.

Kontakt

(+45) 69 69 39 10


Your message has been sent successfully!