Mødebooking

Mødebooking er ofte det vigtigste værktøj i salgsprocessen. Ved mødebooking, etablerer man den første kontakt med en eventuel kunde og derfor skal man vide hvad der skal til for at fremstå professionel og overbevisende i sin tale. Hos 3M Telemarketing kender vi vores kunder og ved derfor også hvem vi repræsenterer når vi booker vores kunders kommende kunde!
På den måde skaber vi den relation der skal til, for at dine sælgere kan gøre det de er bedst til: Møde den kommende kunde personligt og lukke ordren! Mødebooking handler for 3M Telemarketing om, at skabe den indledende kontakt til jeres kommende kunder, og hjælpe jer til vækst i virksomheden ved at få nye kundeemner.
Inden enhver mødebooking kampagne, fastsætter vi altid kriterier og mål inden et kommende samarbejde. På den måde sikrer vi, at jeres sælgere kun kommer ud til relevante kundeemner. Vores medarbejdere har flere års erfaring og har opbygget de kompetencer, der skal til for at kunne booke kvalitetsmøder til virksomheder på B2B markedet.
I vores samarbejde med vores kunde er nøgleordene dialog og sparring. I samarbejde med din virksomhed som kunde bliver vi en del af virksomheden og booker møder til jeres salgskonsulenter så vi i fællesskab skaber de bedst mulige resultater.
3M Telemarketing har valgt at arbejde ud fra modellen No cure – No pay når vi leverer mødebooking til virksomheder. Lever et møde ikke op til jeres forventninger, eller bliver det aflyst, booker vi et nyt møde uden beregning.
Kontakt os næste gang jeres virksomhed skal være sikre på at få relevante salgsmøder!

Kontakt

(+45) 69 69 39 10


Your message has been sent successfully!