Priser

priser1priser2
Vi arbejder ud fra flere afregningsmodeller. Alle vores kunder har forskellige ønsker og behov, så vi forhandler altid en unik pris inden en kampagne iværksættes. Dog kan vi, grundet vores beliggenhed på Filippinerne, tilbyde nogle af markedets bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos 3M Telemarketing er vores kunder altid i fokus. Derfor arbejder vi altid ud fra princippet “kvalitet fremfor kvantitet”. Vi booker kun relevante og salgsklare kundemøder til jer.

Inden en kampagne går i gang er det altid vigtigt, at fastsætte de rigtige mål og forventninger for det kommende samarbejde. Det er vigtigt at du som kunde ved hvilke kriterier og krav jeres virksomhed har for et succesfult salgsmøde Vi hjælper gerne med mødebooking indenfor de rammer, som vi ved skaber et succesfuldt salgsmøde!

Både inden og under en kampagne vil 3M Telemarketing altid have vores kunde i fokus. Det gør vi ved at kontrollere kvaliteten af vores bookede møder og have en løbende dialog med vores kunder. Vi kan bl.a. tilbyde jeres sælgere alt den nødvendige support inden afholdelse af møderne, dette kan give jeres sælgere den fornødne viden for at lukke ordren.

Kontakt 3M Telemarketing nu for at få et godt tilbud på din virksomheds næste B2B kampagne

Kontakt os

(+45) 69 69 39 10

3M Telemarketing Solutions Corp., 2F Tulips Building AS Fortuna Ave., Mandaue City Cebu

Skriv til os på følgende mail eller benyt vores online formular

Kontakt

(+45) 69 69 39 10


Your message has been sent successfully!